Bożonarodzeniowy catering

Drodzy! Oto menu świąteczne :-) Zamówienia składamy do 18 grudnia. Możliwy jest dowóz do Reszla oraz Kętrzyna a także odbiór osobisty 23 i 24 grudnia. Zamówienia składamy telefonicznie 578 895 868

PRZYSTAWKI (słoik 0,3 l. „od razu na stół”)

-sałatka jarzynowa 12 zł

-śledzie w oliwie z cebulą i przyprawami 13 zł

-ryba po grecku  (dorsz) 15zł

DSC04157JPG

ZUPY(słoik 0,9l., gotowane na wywarze mięsno - warzywnym)

-barszcz czerwony 20zł

-zupa grzybowa 25zł


DSC04219JPG

DODATKI DO ZUP:

-kibiny – pieczone pierogi z kapustą i grzybami 3zł/szt

-makaron własnej roboty 20zł/kg


DSC04318JPGDSC04327JPG

PIEROGI (10szt.)

-z kapustą i grzybami 20zł (z wody)

-z makiem i bakaliami 22zł (smażone)

DSC04296JPGDSC04376JPG
FAWORKI 10zł/porcja box (ok 10-15dag)
DSC04202JPG