Bożonarodzeniowy catering
Drodzy! Oto menu świąteczne :-) Zamówienia składamy do 18 grudnia. Możliwy jest dowóz do Reszla oraz Kętrzyna a także odbiór osobisty 23 i 24 grudnia. Zamówienia składamy telefonicznie 578 895 868
FAWORKI 10zł/porcja box (ok 10-15dag)
PRZYSTAWKI (słoik 0,3 l. „od razu na
stół”)
-sałatka jarzynowa 12 zł
-śledzie w oliwie z cebulą i przyprawami 13 zł
-ryba po grecku (dorsz) 15zł
ZUPY(słoik 0,9l., gotowane na wywarze mięsno - warzywnym)
-barszcz czerwony 20zł
-zupa grzybowa 25zł
DODATKI DO ZUP:
-kibiny – pieczone pierogi z kapustą i grzybami 3zł/szt
-makaron własnej roboty 20zł/kg
PIEROGI (10szt.)
-z kapustą i grzybami 20zł (z wody)
-z makiem i bakaliami 22zł (smażone)
FAWORKI 10zł/porcja box (ok 10-15dag)