Bożonarodzeniowy catering
Drodzy! Oto menu świąteczne :-) Zamówienia składamy do 18 grudnia. Możliwy jest dowóz do Reszla oraz Kętrzyna a także odbiór osobisty 23 i 24 grudnia. Zamówienia składamy telefonicznie 578 895 868
![DSC04157JPG](//files.clickweb.home.pl/c0/d2/c0d2b0ea-acc1-49ec-8d87-81a8d870fbf8.JPG)
![DSC04318JPG](//files.clickweb.home.pl/29/80/2980f7d3-7fbc-495d-84d8-d2f506040b1a.JPG)
![DSC04296JPG](//files.clickweb.home.pl/ff/09/ff09dd0e-ea73-49ac-809d-2563d18ff81c.JPG)
FAWORKI 10zł/porcja box (ok 10-15dag)
PRZYSTAWKI (słoik 0,3 l. „od razu na
stół”)
-sałatka jarzynowa 12 zł
-śledzie w oliwie z cebulą i przyprawami 13 zł
-ryba po grecku (dorsz) 15zł
ZUPY(słoik 0,9l., gotowane na wywarze mięsno - warzywnym)
-barszcz czerwony 20zł
-zupa grzybowa 25zł
DODATKI DO ZUP:
-kibiny – pieczone pierogi z kapustą i grzybami 3zł/szt
-makaron własnej roboty 20zł/kg
PIEROGI (10szt.)
-z kapustą i grzybami 20zł (z wody)
-z makiem i bakaliami 22zł (smażone)
FAWORKI 10zł/porcja box (ok 10-15dag)